Eudomus.eu
Eudomus.eu
01 / 01

За EUDOMUS

Eudomus

by admin
ное. , 8
EUDOMUS е европейски строителен консорциум, специализиран в областта на изграждането на иновативни сгради чрез модерни и ефективни технологии за строителство.

проекти на Eudomus

EUDOMUS изгражда иновационни, модерни, енергоефективни, земетръсоустойчиви, дълготрайно гарантирани, комфортни и евтини за обитаване екологични сгради чрез системата за строителство с изолиращи кофражни форми Еcodomus ICF Italia, в които сроковете на строителство са изключително бързи и инвеститора получава своята уникална сграда за рекордно кратко време след първа копка!

Ние не се ограничаваме само с каталог на „моделни“ къщи – всеки проект е специално създаден, за да отговори на най-разнообразните нужди и да е специално адаптиран към Клиента.

Нямаме един стил и един тип завършек – можем да варираме от най-топлата и приветлива традиционна архигектура до най-изчистения и изискан модернистичен проект!

Изграждаме и многоетажни сгради – офиси, хотелски комплекси или с обществена функция, както и складове и индустриални проекти!

проекти на Eudomus

Опитът ни дава възможност да строим и Пасивни сгради и NZEB (сгради с почти нулево енергопотребление), като комбинираме експертното проектиране, изключително ефективната Еcodomus ICF строителна технология и залагането на революционни сградни системи и инсталации за комфорт на обитаване, смарт управление на средата, възобновяема енергия и екология.