Eudomus.eu
Eudomus.eu
01 / 01

ХОТЕЛИ

ХОТЕЛИ

by admin
юни , 3

Хотели


През последните години този сегмент от строителния пазар печели внимание на индустрията на ICF, тъй като строителството на сектора на хотелиерството продължава да расте !
Изолираните кофажни форми са идеално подходящи за хотелската индустрия. Фактът, че собственикът плаща сметките за комунални услуги за отопление и охлаждане на голям обем кондиционирано пространство, превръща енергийната ефективност в най-важната точка. Също и здравината на конструкцията е отлична, структурите са земетръсоустойчиви, както и звукоизолацията. Изграждането на големи сгради става бързо и инвестицията започва да работи бързо за совственика !

Една от първите вериги хотели, които използува ICF е Drury Inns, семейна верига, базирана в Мисури, САЩ с акцент върху качеството, обслужването и отношение към клиента. Още през 2006 г., компанията започва строителството със система ICF на четири 180-стайни хотела. След това се построява и седеметажна хотелска сграда в Индианаполис, при която са използвани повече от 6000 кубически метра бетон.